egy szabadúszó története

Suvahe

Suvahe

Flamingófiú (18+)

2016. augusztus 26. - Suvahe

"Párszor megcsaltam az asszonyt...de most már jó lenne olyan valakivel összejönni aki azon túl hogy jól néz ki, képes normálisan ebédet rendelni az étteremben..." Vallomás az egykori Don Juantól, aki Casanova lett, majd szimplán magányos férfi...

Kolléganőre várakozott blogszerző kora esti órán a nyárvég közeledtét érző, nyüzsgő városközpontban. Fagylaltozást terveztek első számú programnak és az időmúlás hatékonyabban ment leskelődéssel. A leskelődés szolid változata az önkéntelen figyelem, azaz nézni ki a fejből mintha a fejben értelem nem nagyon volna. Blogszerző is hasonló figyelmet produkált, amikor egy, a nyüzsgésből kiváló alak szólította meg:

- El sem hiszem hogy te vagy! Lehet csak azért ismertelek fel mert ahogy elnézem, formailag most is a gimis korszakodat követed. És micsoda kis francia nő hangulatod van!

Tibor örökifjú. Régen sem tudtunk pontos ítéletet mondani kora felett és - használva az ő kifejezését - formailag manapság is jellemző rá hogy lehetne hatvan de akár harminc éves is. Egyébként májusban múlt negyvenhat. Ezt ő közölte mint fontos tudnivalót, közvetlenül azon információ után miszerint hat évvel ezelőtt vált el.

- Tizenöt évig voltunk együtt az asszonnyal. Tudod hogy van ez...a nők kéretik magukat...rám akaszkodnak...aztán az egyik kis ribanc féltékenységből beköpött az asszonynak...

Tibor nem nevezhető intellektuális típusnak. Ha a nő olyan témákat akar érinteni a vacsoraasztal mellett mint például a menekülthelyzet uniós vetülete, hümmögésnél többet nem tud előhozni Tiborból. Tibor a maga módján természetesen jólelkű, amennyiben valakit kielégít egy Audi A7 Sportback anyósülésén két órán át úgy utazni hogy a lóerőről szóló három mondat ismétlődik "höhö" közbeékeléssel. Michelangelo ha kortárs művész volna, minden bizonnyal Tibor testéről mintázná Dávid szobrát, sőt, a közismert Dávid pironkodna saját külcsínye felett ha látná Tibor geometriai vonalait...

ro-img_1252.jpg Tibor testéről mintázná Dávid szobrát...Fotó: www.flamingoboys.ro

- Tényleg olyan igazi francia nőnek nézel ki. Nem is tudom régen miért nem csüngtem többet rajtad - említi Tibor és ismételten végigméri blogszerző pettyes nadrágját.

- Lehet régebben a Révai lexikon eltakarta a kisugárzásomat - mosolyogja el magát a nő.

Tibor mesél magáról. Horgásztavakat, mezőket vásárol fel a Dunántúlon, társult egy szórakoztatóipari projektbe és egyre többet gondolkodik a magánéletének azon a részén, miért és hogyan baszta el...

- Ahogy így elnézlek, baromi jól mutatnál mellettem - folytatja a hódítást és szemeiben látni a könyörgést...

- Veled is szívesen megjelennék bárhol...te is nagyon jól nézel ki...

- (sóhajt) ...hát Suvi...lehet felvilágosultam vagy megvilágosultam negyvenhat éves koromra...ezek a műnők...párszor megcsaltam az asszonyt de most már jó lenne olyan valakivel összejönni aki azon túl hogy jól néz ki képes normálisan ebédet rendelni az étteremben...egy vacsora valamikor?

- (mosolyog) Hízelgő ajánlat egy római hadvezér alkattól...csak tudod én elsősorban szellemi és lelki társat akarok...tudod a lelkivilágom állandó ápolására...

- (szájat biggyeszt, maga elé bámul)...akár még egy ilyen lelkiizét vagy minek hívtad is elviselnék már nőtől, csak ne vihogó picsa legyen akinek játékokat kell venni hogy ne hisztizzen...

- Lelkivilág. Lelkivilágot mondtam...

Jön kolléganő. Blogszerző bemutatja őket egymásnak, aztán Tibor hamarosan búcsúzik, nem akarja zavarni a csajos dumát. A két nő pedig nézi nézi ahogy Michelangelo modernkori szobra elvonul a nyárvég közeledtét érző, nyüzsgő városközpontból...

- Ahhhh! Ez a pasi egy isten volt!!! - nyüszög hevesen kolléganő.

- Úgy ahogy mondod...olyan isten aki Don Juanként kezdte, majd Casanova lett, most pedig csak egy magányos férfi...tett nekem egy ajánlatot de nem éltem a lehetőséggel...

- (a szörnyülködés magasfokán) Mi van?! Mi van?! Normális vagy?! Kővel dobáljalak meg?!

- (vállat von)...nem hiszem hogy bánnom kellene...bár tény hogy a külleme még a kocsijánál is csúcskategóriásabb...

Pár nap múlva csomagot hozott blogszerző munkahelyére a futár. Francia bonbon és francia bor volt a csomagban és egy üzenet: "Köszi a beszélgetést. Cuki vagy és nagyszerű ember!"

 

Flamingófiú

 

Egy húron pendülő csalóka melódia

csalogat táncra botfülüt, aki nem én

vagyok. Elvemnek kell lerombolnia

lódításod: majd sírni fog a mai ledér.



Mozgásában kecses karibi flamingó

okoz oly rózsaszín ködöt mint okoz

fátyolos ingert orrát fennhordó digó.

Ne félj,érzéssel fuvolázom...sírodon.



Szerelemígéret a limonádészörpben,

szürcsölöd és korod türelemre intett

immár, műkörmöm orrod alá törtem,

őszinte tüsszentésed zene füleimnek.

 

(Szabad fordítása a videóban elhangzó szövegnek)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suvahe.blog.hu/api/trackback/id/tr1511651568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benedith 2016.08.26. 21:23:33

Nekem azért tetszik ez az írás, mert úgy látom, hogy ma a pasik nagyon nagy százaléka abban gondolkodik, hogy pénz legyen meg kocsi és majd a lábuk előtt hevernek a nők. És emellett meg köpködik a nőket, hogy csak a pénz és az anyagiak érdeklik őket. :D Észre sem veszik ezek a férfiak, hogy ők maguk teremtik meg a saját poklukat.

odamondó 2016.08.27. 01:25:32

Azért végül csak sikerült az egész bejegyzést egy önfényezésbe átvinni illetve, hogy te mennyivel jobb vagy mint a többi nő.

Suvahe · http://suvahe.blog.hu/ 2016.08.27. 09:23:08

@Benedith: Pár hete történt velem hogy egy férfi elnézést kért tőlem amiért a mobiltelefonja minősége nem követi az autója minőségét.
Ezzel ellentétben én meg azt szeretném ha az érzelmi színvonal kompatibilis lenne az értelmi színvonallal...

@odamondó:
Ez így igaz. Remélem Te is jobban szereted ha a társad tisztában van/tisztába jön önmagával.

Benedith 2016.08.29. 19:59:42

@Suvahe: Igen. És ha ezt elmondod, értetlenkednek, hátsó szándékot és képmutatást sejtenek. Majd ha pattintod az illetőt, akkor biztos nem volt neked elég jó a kocsija meg a mobilja és egy anyagias kurva vagy, akinek semmi sem elég. :D Egyszerűbb a másikba magyarázni a gikszert, mint saját magukban megtalálni. Szomorú.

Én és Énke 2016.08.31. 18:09:16

"azt szeretném ha az érzelmi színvonal kompatibilis lenne az értelmi színvonallal..."

Az első zátonyra futott házasság előtt ez a minimum amit elvár az ember. Nekem például sikerült, pedig nem terveztem, véletlen találkozás volt.

Suvahe · http://suvahe.blog.hu/ 2016.08.31. 20:24:34

@Én és Énke: Egy ilyen véletlen nekem is jól jönne, például véletlenül pontosan olyan amilyet szeretnék. Persze jelenleg még a " pontosan olyan amilyet szeretnék"-ben is kételkedem. Ilyenkor jön a kérdés: vajon csak azért ilyen mert tudja hogy ilyennek szeretném?...

Én és Énke 2016.09.01. 11:30:30

Amíg nem találkozol a veled/neked megfelelővel, addig nem tud(hat)od, hogy milyennek szeretnéd. Egy nap találkozol - vagy sem - valakivel, akivel úgy beszélgetsz, mintha húsz éve ismernétek egymást. Egyből nem fog leesni a tantusz, napokkal később tudatosodik benned az, hogy vele vagy senkivel.
:-)
És ne a régi kapcsolatokat porold le: őket már egyszer kiselejtezted, és ezt ők is jól tudják. (Rájuk utaltam, amikor koldust emlegettem.)
süti beállítások módosítása