egy szabadúszó története

Suvahe

Suvahe

Lakossági visszatéríthetetlenség

2020. december 15. - Suvahe

img_20201215_074226.jpg

...mert tarkón csapott a törvény, alanyi jog-e a jegyet váltani szándékozó számára az ingyenes parkolás, szemben az éves bérletessel, így levelet írtam a Parkolásfelügyeletnek, akik passzolták az esetet:

img_20201215_074439.jpg

 

, ezért kérdéseket intéztem a Parkolófelügyeletet istápolgató önkormányzathoz:

 

1. Az ingyenessé vált szolgáltatást időarányosan milyen rendelet alapján nem térítik vissza? A „nincs lehetőségünk” – válasz számomra, az éves szolgáltatást fizető felhasználó számára nem evidens.

2. Aki most és tavasszal ingyen igénybe veszi/vette a szolgáltatást, velem – éves bérletessel – szemben anyagi előnyt élvezhet? Szaknyelven ez lenne a diszkrimináció?

3. Pillanatnyilag 2021. február elejéig tart a szolgáltatás ingyenes állapota. A 2021-es éves bérletem ára tükrözni fog kompenzációt, vagy ez csak a jegyet váltani szándékozók kiváltsága lesz?

Nem beszélve arról, hogy a lakcímemnél parkoló öreg járgányommal ha meglátogatom vidéken lakó szüleimet, izgulhatok, hazatértemkor a parkolás ingyenességét kihasználó hobbiautósok szuperverdái mellett, a lakcímem környékén találok-e kocsim részére - előre fizetett - szabad helyet…

Továbbá – mint fizető ügyfelet – érdekelne, a Parkolófelügyelethez november 20-án küldött emailem sorsa mi lett volna, ha elszántságom nem vesz rá, hogy november 27-én is elküldjem ugyanazt az emailt….Parkolópályára került állampolgár leszek?...

Még nyitottak a kérdések...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suvahe.blog.hu/api/trackback/id/tr8216340066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása