egy szabadúszó története

Suvahe

Suvahe

A 425 forintos gázszámla

2020. december 22. - Suvahe

Nem hazárdírozom, továbbra is 19,5 a szobatermosztát téli programja, de láthatóan befutott a szolgáltatóhoz az önkormányzattól kapott támogatásom...

 

img_20201222_082400.jpg

 

 

Napok telnek el anélkül, hogy fehér holló szállna a blogra. Pedig pörgősek a párbeszédek és makulátlanok a monológok, a szerző érzete szerint húsz év lanyha szövegelése most (utóbbi egy év) kezd közeledni az írás művészetéhez, s válik percről percre stílusosabbá.

Probléma kizárólag az értelmes, igényes olvasó hiánya lehet...

 

 (A tartalékaim, a tetovált gépész szeretete, apámék kutyakötelessége, a testvérem időnkénti nagyvonalúsága, a nénikém kedvessége és az állami segély amíg bírják, a köznapi értelem gyurmázta munka helyett az utóbbi két évtized írásait szerkesztem kulturáltan kiadásképessé...) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suvahe.blog.hu/api/trackback/id/tr9116354250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása