egy szabadúszó története

Suvahe

Suvahe

Karmazsin habok

2020. december 23. - Suvahe

Ezüst, vörös, arany, csillogó, csábító, csengettyűt nyikkantó vállcsapás, ide a pirosat, oda a kéket - rendezgetem az ajándékokat, túl közönséges a nyomorúság empátiája - ötletelgetek -, művemet kultregényként vizualizálom, tehát frappánsabb lenne, ha egyik szereplőm ínségességét gonoszsággal párosítanám - ugrok fel, pár lépést hátrálok, igazán sikkes a látvány, csomagok büszke fénye a műfenyő alatt, csillogó, ezüst, arany, vörös, fürdővizes kádba csábító, ahol szívesen felvágnám az ereimet...

 

 (A tartalékaim, a tetovált gépész szeretete, apámék kutyakötelessége, a testvérem időnkénti nagyvonalúsága, a nénikém kedvessége és az állami segély amíg bírják, a köznapi értelem gyurmázta munka helyett az utóbbi két évtized írásait szerkesztem kulturáltan kiadásképessé...)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suvahe.blog.hu/api/trackback/id/tr3316355814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása